fbpx

Fıstık Grubu

  • Günlük Taze
    0 out of 5

    Antep Fıstığı (Anaçıtlak)

    Antep Fıstığı bol miktarda protein ve mineral içerir. B, C ve E vitamini açısından oldukça zengindir. Yüksek proteinli olmasına karşın kalorisi düşüktür. Antep fıstığını düzenli ve ölçülü tüketmek, vücuttaki LDL (kötü) kolesterol seviyelerini azaltabilir.

  • Günlük Taze
    0 out of 5

    Antep Fıstığı (Siirt)

    Antep Fıstığı bol miktarda protein ve mineral içerir. B, C ve E vitamini açısından oldukça zengindir. Yüksek proteinli olmasına karşın kalorisi düşüktür. Antep fıstığını düzenli ve ölçülü tüketmek, vücuttaki LDL (kötü) kolesterol seviyelerini azaltabilir.

  • Günlük Taze
    0 out of 5

    Cips Fıstık

    Kaplama Fıstığın içinde bulunan B1 vitamini, kan şekerinin yakılması ve kalp sağlığının korunması için gereklidir. Fıstık, sizi yaşlanmaya karşı korur. Ayrıca sigaranın ve alkolün olumsuz etkilerini azaltır. Fıstık, kandaki kolesterolü azaltarak kavrama yeteneği ve öğrenme gibi beyin fonksiyonlarını etkili kılar. İçerdiği B3 vitaminiyle kolesterolü düşüren, kan dolaşımını artıran ve zihni açan bir besindir. Kas gücü ve sinir iletimi için gerekli olan kalsiyum minerali içerir. Posalı bir besin olan fıstık, kanser yapıcı zararlı maddelerin bağırsakta kalma sürelerini kısaltarak bağırsak duvarı ile temasını azalttığı için kanserden korumada etkilidir.

  • Günlük Taze
    0 out of 5

    Kabuklu Fıstık

    Kabuklu fıstık; yer fıstığının bir miktar işlem görmüş halidir. Çok eski zamanlardan beri dünyanın her yerinde besin kaynağı olarak tüketilir. Yer fıstığı ise tohumunda yağ, protein, karbonhidrat, vitamin ve mineraller bulunan, baklagiller familyasının zengin ve lezzetli bir üyesidir. Gerek yağ endüstrisinde ve gerekse çerez üretiminde yüksek miktarlarda kullanılır ve dünyanın her yerinde tüketilir.

  • 0 out of 5

    Kaju (Çiğ) Fıstığı

    Kaju fıstığı, diğer fındıklara oranla düşük yağ içerir ve bu özelliğinden dolayı kalp sağlığı için oldukça faydalıdır. Kolesterole etki etmez ve antioksidan özelliğinden dolayı kalp sağlığını destekler. Yüksek Tansiyon: Kaju fıstığının bol miktarda magnezyum içermesi kan basıncı sağlığı açısından önemlidir.

  • Günlük Taze
    0 out of 5

    Kaju (Kavrulmuş) Fıstığı

    Kaju fıstığı, diğer fındıklara oranla düşük yağ içerir ve bu özelliğinden dolayı kalp sağlığı için oldukça faydalıdır. Kolesterole etki etmez ve antioksidan özelliğinden dolayı kalp sağlığını destekler. Yüksek Tansiyon: Kaju fıstığının bol miktarda magnezyum içermesi kan basıncı sağlığı açısından önemlidir.

  • Yer tutucu
    0 out of 5

    sarı üzüm

  • Günlük Taze
    0 out of 5

    Soslu Fıstık

    Soslu Fıstığın içinde bulunan B1 vitamini, kan şekerinin yakılması ve kalp sağlığının korunması için gereklidir. Fıstık, sizi yaşlanmaya karşı korur. Ayrıca sigaranın ve alkolün olumsuz etkilerini azaltır. Fıstık, kandaki kolesterolü azaltarak kavrama yeteneği ve öğrenme gibi beyin fonksiyonlarını etkili kılar. İçerdiği B3 vitaminiyle kolesterolü düşüren, kan dolaşımını artıran ve zihni açan bir besindir. Kas gücü ve sinir iletimi için gerekli olan kalsiyum minerali içerir. Posalı bir besin olan fıstık, kanser yapıcı zararlı maddelerin bağırsakta kalma sürelerini kısaltarak bağırsak duvarı ile temasını azalttığı için kanserden korumada etkilidir.

  • Günlük Taze
    0 out of 5

    Tuzlu Fıstık

    Tuzlu fıstık; yer fıstığının bir miktar işlem görmüş halidir. Çok eski zamanlardan beri dünyanın her yerinde besin kaynağı olarak tüketilir. Yer fıstığı ise tohumunda yağ, protein, karbonhidrat, vitamin ve mineraller bulunan, baklagiller familyasının zengin ve lezzetli bir üyesidir. Gerek yağ endüstrisinde ve gerekse çerez üretiminde yüksek miktarlarda kullanılır ve dünyanın her yerinde tüketilir. Söz konusu ürün özellikle kurutulma işlemi tamamlandıktan sonra kuru ve serin bir yerde uzun bir süre bozulmadan bekleyebilir.

  • Günlük Taze
    0 out of 5

    Tuzsuz Fıstık

    Tuzsuz fıstık; yer fıstığının bir miktar işlem görmüş halidir. Çok eski zamanlardan beri dünyanın her yerinde besin kaynağı olarak tüketilir. Yer fıstığı ise tohumunda yağ, protein, karbonhidrat, vitamin ve mineraller bulunan, baklagiller familyasının zengin ve lezzetli bir üyesidir. Gerek yağ endüstrisinde ve gerekse çerez üretiminde yüksek miktarlarda kullanılır ve dünyanın her yerinde tüketilir.